«Κάνε την αρχή με την I.A.E.S.T.E» Ενημερωτική Εκδήλωση

Ενημερωτική εκδήλωση, με τίτλο «Κάνε την αρχή με την I.A.E.S.T.E.» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 17:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στο ισόγειο του κτιρίου Δ της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες πρακτικής άσκησης των φοιτητών με εργοδότες του εξωτερικού, η χρήση κοινωνικών δικτύων εργασίας και η σύνταξη βιογραφικού, καθώς και οι εμπειρίες που αποκόμισαν Έλληνες φοιτητές που τελείωσαν τις προπτυχιακές τους σπουδές στην Ελλάδα και είτε εργάζονται είτε βρίσκονται για διδακτορικές σπουδές στο εξωτερικό.

Η I.A.E.S.T.E. (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση ανταλλαγής φοιτητών τεχνικών κλάδων για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό. Σήμερα, η I.A.E.S.T.E. αριθμεί πάνω από 80 χώρες – μέλη. Η Τοπική Επιτροπή φοιτητών του ΑΠΘ συγκροτήθηκε το 1992 και στο πρόγραμμα των ανταλλαγών συμμετέχει η Πολυτεχνική Σχολή και η Σχολή Θετικών Επιστημών. Το έργο της I.A.E.S.T.E. βασίζεται στην εθελοντική εργασία φοιτητών. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο