Βράβευση της ταινίας μικρού μήκους e-Social

 

1. Η ταινία επιστημονικής φαντασίας μικρού μήκους e-Social, σε σενάριο και παραγωγή του Υποψήφιου Διδάκτορα του Τμήματος Κινηματογράφου, Σωτήρη Πετρίδη και σκηνοθεσία της απόφοιτης Ναταλίας Λαμπροπούλου, κέρδισε το βραβείο “Best Sci-Fi 2015”, στο “Granite Planet International Film Festival” στον Καναδά. Στο συνεργείο της ταινίας συμμετέχουν και αρκετοί απόφοιτοι και τελειόφοιτοι του Τμήματος Κινηματογράφου.

Άξιο αναφοράς είναι ότι εκτός από τη βράβευση αυτή,  η ταινία έχει γίνει δεκτή από το Comic-Con International και άλλα 11 διεθνή φεστιβάλ (μεταξύ αυτών το “Original Narrative” στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και στο “Cluj Shorts International Short Film Festival”, στην Κλουζ-Ναπόκα της Ρουμανίας, Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2015).

Trailer: http://youtu.be/TIqLK8L4ZtA 

Facebook: https://www.facebook.com/esocialfilm 

 

2. Η ταινία «Σ' αγαπώ, ελογοκρίθη», του Φώτη Συμεωνίδη, απόφοιτου του Τμήματος Κινηματογράφου με θέμα τον ποιητή της Θεσσαλονίκης, Τόλη Νικηφόρου, όπως και η ταινία «Νανά», της Λάρα Κρίστεν, τελειόφοιτης του Τμήματος Κινηματογράφου θα συμμετάσχουν στο 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (13-22 Μαρτίου 2015).

Πληροφορίες-επικοινωνία

Υπεύθυνος επικοινωνίας: 

Δέσποινα Κακλαμανίδου

E: 

Συνημμένα αρχεία
Προέλευση Ανακοίνωσης Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων στις 02/03/2015 @ 12:08