Ανακοίνωση Πρυτανικών Αρχών

H σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την πόλη μας την προηγούμενη βδομάδα υποχώρησε χωρίς να αφήσει έντονα σημάδια στο ΑΠΘ.

Η Τεχνική Υπηρεσία, το Τεχνικό Συνεργείο και οι υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης σε συνεργασία με τους Κοσμήτορες και Προέδρους των Σχολών & Τμημάτων κατάφεραν να αντιμετωπίσουν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ώστε να είναι το Πανεπιστήμιο λειτουργικό.

Τα προβλήματα που παραμένουν εντοπίζονται κυρίως στο Νέο Κτίριο της ΣΘΕ (γυάλινο) και καταβάλλονται συντονισμένες προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες συντήρησης, καθαριότητας και φύλαξης που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε αντίξοες συνθήκες και όλους τους συναδέλφους για την υπομονή, κατανόηση και συνεργασία τους.

H Διοίκηση του ΑΠΘ ευχαριστεί επίσης τους εργαζόμενους της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης που κράτησαν τις εγκαταστάσεις σε λειτουργία παρά τον παγετό, χωρίς να διακοπεί η σίτιση των φοιτητών ούτε μία ημέρα. Οι φοιτητές που έφαγαν κανονικά όλες αυτές τις ημέρες ήταν πολλοί και οπωσδήποτε εκτίμησαν τις προσπάθειες και την υπευθυνότητα των εργαζομένων και της αναδόχου εταιρείας σίτισης.
 

Οι Πρυτανικές Αρχές

Μετάβαση στο περιεχόμενο