e-nnovation | Διεθνής διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητα

Σας προσκαλούμε στο διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Ennovation, ο οποίος εντάσσει ειδική ροή προτάσεων που δίνουν έμφαση στην επιχειρηματική αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων και λύσεων που έχουν αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα πολυετούς ή εξειδικευμένης έρευνας. Στον περσινό διαγωνισμό, Ennovation 2017, οι ομάδες του ΑΠΘ κέρδισαν το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Enterpreneurship» και το 2ο και 3ο Βραβείο στην κατηγορία «Research» (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Για πρώτη φορά φέτος, οι ομάδες που θα προκριθούν κατά τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, θα υποστηριχθούν εξ αποστάσεως στο πλαίσιο διαδικασίας Virtual Acceleration με την υποστήριξη του Uni.Fund.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ανοικτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες των 2 έως 5 ατόμων/μελών. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει έστω ένα μέλος από την ακαδημαϊκή κοινότητα, όπως υποψήφιοι διδάκτορες, ερευνητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές.

Υποβολή αιτήσεων έως 30 Ιουνίου εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΑΠΘ (2310 99 40 34 , 2310 99 40 21 και tto@rc.auth.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο