Σεμινάριο «How to Design & Build a Website»

Σεμινάριο με τίτλο  «How to Design & Build a Website» από το Grow Greek
Tourism Online της Google σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Α.Π.Θ.
 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα της Google Grow Greek Tourism Online  σε συνεργασία πάντα με το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σας προσφέρει ένα νέο δωρεάν 2ωρο σεμινάριο με θέμα “How to Design & Build a Website”.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 και ώρα 12:00 με 14:00 στην Αίθουσα  “Αιμίλιος Ριάδης”,  στη ΔΕΘ-HELEXPO και απευθύνεται  σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους του  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης . 
Σας καλούμε  όλους να το παρακολουθήσετε για να μάθετε περισσότερα για τη σημασία της σωστά διαμορφωμένης παρουσίας στο online περιβάλλον.
 Στο σεμινάριο θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σχετικά με το:
  • πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μία βασική ιστοσελίδα,
  • πώς μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες,
  • πώς μπορείτε να καταχωρίσετε τον ιστότοπό σας,
  • καθώς και ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες που διέπουν τη σχεδίαση και το περιεχόμενο μίας ιστοσελίδας.
 
Μετά την ολοκλήρωση  του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, και τη βεβαίωση παρακολούθησης.
Μπορείτε να μπείτε εδώ για τνα κάνετε εγγραφή <https://goo.gl/gsGZYW> για το νέο 2ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 11:30).
 
Περισσότερες πληροφορίες  θα βρείτε και εδώ https://greektourism.withgoogle.com/certification?utm_source=Universities&utm_medium=email&utm_campaign=opa-eap>
 
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online
<https://learndigital.withgoogle.com/greektourism/certification?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Universities> και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό.
Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο