Εκδήλωση Formula ART για συμμετοχή στην ομάδα 2016-17

Αγαπητοί φοιτητές του ΑΠΘ,

Η Aristotle Racing Team (ART) σας καλεί να δηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στην ανανεωμένη ομάδα για τη σεζόν 2016-2017. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 13 Απριλίου και ώρα 7.30 μμ. στο αμφιθέατρο I του ΚΕ.Δ.Ε.Α. (Κόκκινο κτίριο πάνω από τη Φοιτητική Λέσχη).

Η ART, κατέχοντας την 36η θέση στην παγκόσμια κατάταξη ανάμεσα σε 528 πανεπιστημιακές ομάδες, επιθυμεί να διασφαλίσει τη συνέχισή της και στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις την ερχόμενη σεζόν. Γι’ αυτό αναζητά νέα μέλη με διάθεση για εργασία και πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ώστε να στελεχώσουν τη νέα ομάδα.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μία παρουσίαση για να γνωρίσετε την ομάδα, τις υποομάδες της και τις εργασίες που πραγματοποιούνται στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει μία σύντομη παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών του τελευταίου μονοθέσιου της ομάδας, ενώ κλείνοντας, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε με παλιότερα μέλη και να σας δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. 

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Νίκος Μιχαηλίδης

Ακαδημαϊκά Υπεύθυνος ART

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο