Technology Forum 2016

Ο θεσμός του Technology Forum ξεκίνησε ως μία πρωτοβουλία των επιχειρηματικών ακαδημαϊκών και ερευνητικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας με στόχο την ανάδειξη του τοπικού περιβάλλοντος καινοτομίας, την ανάπτυξη και βράβευση συνεργασιών.
Γρήγορα εξελίχθηκε σε μία δυναμική εκδήλωση που επιχειρεί να δημιουργήσει συνδέσεις μεταξύ της ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
 
Το Technology Forum διοργανώνεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) και τον Σύνδεσμο Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ). Επίσης, η εκδήλωση διεξάγεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ), της Enterprise Greece (EG) και του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΔΘ) και με την ενεργό συμμετοχή του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ).
Μετάβαση στο περιεχόμενο