Εκδήλωση Σταδιοδρομίας με θέμα: “CEO for One Month: You Can Be the Next CEO of the Adecco Group”, από το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Π.Θ. και την Adecco

Η Adecco σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ διοργανώνει εκδήλωση για την αγορά εργασίας:

Πρόγραμμα “CEO for One Month: You Can Be the Next CEO of  the Adecco Group”

Το πρόγραμμα CEO for One Month θα δώσει την ευκαιρία σε 49 φιλόδοξους υποψηφίους σε όλον τον κόσμο να λάβουν εμπειρία εργασίας δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους, ενώ και στην Ελλάδα, ο/η νέος/α που θα επιλεχθεί θα εργαστεί δίπλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και την ανώτατη διοίκηση της Adecco στη χώρα μας. Ένας από τους 49 ταλαντούχους αυτούς νέους θα έχει την ευκαιρία στη συνέχεια να εργαστεί για ένα μήνα υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco, στη Ζυρίχη. Το πρόγραμμα υποστηρίζει ταλαντούχους νέους να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές μέσω υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Workshop με θέμα:
«Τα Soft Skills στον κόσμο της Αυτοματοποίησης – Ανάπτυξε τις δεξιότητές σου και ετοιμάσου για τον κόσμο της εργασίας». Θα έχουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί, αυτές που αναμένονται τα επόμενα χρόνια και να δούμε πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον σύγχρονο και μελλοντικό κόσμο της εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο