”Όλοι Μαζί Μπορούμε”: δράση για συλλογή τροφίμων

ΣΤΗ ΧΑΝΘ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ
για το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
μία πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ
 

Το Σάββατο του Λαζάρου 8 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι, στο χώρο της Κεντρικής Εισόδου της Χ.Α.Ν.Θ., τα μέλη, οι εργαζόμενοι και οι φίλοι της Οργάνωσης συλλέγουμε σακούλες με τρόφιμα για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Η  Χ.Α.Ν.Θ. συλλέγει τρόφιμα και ανταποδίδει με δωρεάν δράσεις για το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” (μια πρωτοβουλία του ΣΚΑΙ) προσκαλώντας, όλη την πόλη να συμμετάσχει στη συλλογή τροφίμων.

Ανταποδίδει με τον δικό της τρόπο, προσφέροντας στο κοινό δωρεάν δράσεις και ομαδικά παιχνίδια από τους συνεργάτες και τους εθελοντές της, όπως κατασκηνωτικά παιχνίδια, παράσταση κουκλοθέατρου, θεατρικό δρώμενο από την Theatraction, αθλητικές δραστηριότητες μάθημα capoeira, δραστηριότητες για παιδιά προσχολικής ηλικίας από τον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο, κατασκευές από το Μουσείο Μπάσκετ κ.α

Οικοδεσπότες στη διαδικασία προσφοράς και ανταπόδοσης είναι οι Κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ., με τη συμμετοχή των κατασκηνωτών και των εθελοντών στελεχών και εκπαιδευτών της, πραγματώνοντας τον βασικό σκοπό της Οργάνωσης που είναι να εμπνέουμε τους νέους ώστε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, δίνοντας ερεθίσματα και δημιουργώντας εμπειρίες μέσα από τις οποίες οι κατασκηνωτές βελτιώνουν τις ικανότητές τους και αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν (όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, τοματοπολτό, κονσέρβες,  λάδι, καφέ, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα κονσέρβα,  μέλι,  μαρμελάδες, μπισκότα, σοκολάτες, είδη προσωπικής υγιεινής – απορρυπαντικά, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσα, σαπούνια, σαμπουάν, παιδικές πάνες) θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης

Σας προσκαλούμε να γίνετε συμμέτοχοι σε αυτή τη δράση με την προσφορά τροφίμων. Θα μπορούσατε τα τρόφιμα να τα φέρετε την ημέρα της εκδήλωσης είτε την προηγούμενη. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εφόσον το επιθυμείτε θα γίνουν αναφορές για τη συμμετοχή του φορέα σας στη δράση αυτή στα social media και στο site της Χ.Α.Ν.Θ. αμέσως μετά την εκδήλωση.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Επισκεφτείτε: http://ymca.gr/news/1906

Και https://www.facebook.com/events/1798942290432517/

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο