Recruitment Day Aristotle Racing Team (ART)

Η Aristotle Racing Team (ART) σας καλεί να δηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στην ανανεωμένη ομάδα για τη σεζόν 2018-2019. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 18:00-20:00 στο αμφιθέατρο I του ΚΕ.Δ.Ε.Α. (Κόκκινο κτίριο πάνω από τη Φοιτητική Λέσχη).

Η ART, κατέχοντας την 107η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 556 πανεπιστημιακές ομάδες του κόσμου, επιθυμεί να διασφαλίσει τη συνέχεια της ομάδας και στοχεύει σε ακόμη περισσότερες διακρίσεις την ερχόμενη σεζόν. Γι’ αυτό αναζητά νέα μέλη με διάθεση για εργασία και πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ώστε να στελεχώσουν τη νέα ομάδα.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μία παρουσίαση για να γνωρίσετε την ομάδα, τις υποομάδες της και τις εργασίες που πραγματοποιούνται στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει μία σύντομη παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών του τελευταίου μονοθέσιου της ομάδας, ενώ κλείνοντας, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε με παλιότερα μέλη και να σας δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις.

Επικοινωνία: Αρχηγός της ομάδας Aristotle Racing Team (ART) Πασχάλης Κοσμίδης, τηλ. 6982102171, μέλος marketing Aristotle Racing Team (ART)  Μούρκας Κωνσταντίνος τηλ. 6987044492

Μετάβαση στο περιεχόμενο