Technology Forum 2018 Matchmaking Event

Οι διοργανωτές του Technology Forum σας προσκαλούν στην εκδήλωση δικτύωσης, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου στις 16 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη Technology Forum 2018 Matchmaking Event

Προθεσμία εγγραφής: 10 Μαΐου 

Στόχος της εκδήλωσης, η οποία διοργανώνεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network- Hellas, είναι η ανάπτυξη μίας ενεργής πλατφόρμας αναζήτησης επιχειρηματικών, τεχνολογικών και ερευνητικών συνεργασιών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν συνεργασίες στον τομέα της πληροφορικής και των σχετικών εφαρμογών, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων.

Η εκδήλωση επικεντρώνεται στο ευρύ πεδίο των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών εμπλέκοντας βασικούς τομείς (Big data, cloud computing, machine learning κ.ά.), καθώς επίσης και εφαρμογές στην ιατρική, τις μεταφορές, την ενέργεια, την εκπαίδευση κ.α. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις θεματικές περιοχές στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης: https://technologyforum2018.b2match.io/

Διαδικασία εγγραφής στο Matchmaking Event:

Η εγγραφή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εκδήλωσης:

https://technologyforum2018.b2match.io/

Για την συμμετοχή στο Matchmaking Event είναι υποχρεωτική η εγγραφή στο συνέδριο. Πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και τις τιμές εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε εδώ.

Προθεσμία εγγραφής: 10 Μαΐου 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βάγια Πιτέλη, 2310 552790-1, piteli@praxinetwork.gr

Ο θεσμός του Technology Forum ξεκίνησε ως μία πρωτοβουλία των επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και ερευνητικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας με στόχο την ανάδειξη του τοπικού περιβάλλοντος καινοτομίας, την ανάπτυξη και βράβευση συνεργασιών. Τα τελευταία 4 χρόνια έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εκδήλωση που επιχειρεί να δημιουργήσει συνδέσεις μεταξύ της ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Το Technology Forum διοργανώνεται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ), την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ), το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΥΨΗΠΤΕ), το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ (ΔΠ), το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ), τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), την Enterprise Greece (EG), το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) (Υ.ΜΑ.Θ), το Balkan and Black Sea ICT Clusters Network (ICTBBS), τον Δήμο Θεσσαλονίκης (ΔΘ), τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και την Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ).

Μετάβαση στο περιεχόμενο