90 Χρόνια ΑΠΘ, ΑΠΘ την Κυριακή και Φοιτητική Εβδομάδα

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων. Επιπλέον, τη φετινή χρονιά το «ΑΠΘ την Κυριακή» και η Φοιτητική Εβδομάδα, το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ του ΑΠΘ, αποκτούν επετειακό χαρακτήρα και εντάσσονται στις εκδηλώσεις των 90 χρόνων, ενισχυμένες και αναβαθμισμένες. Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων παρουσιάστηκε σε Συνέντευξη Τύπου, σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, στην Αίθουσα της Συγκλήτου του ΑΠΘ.

 

Στη Συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Μήτκας, η Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων, Καθηγήτρια Αριάδνη Στογιαννίδου, ο Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών, Αν. Καθηγητής Νίκος Βαρσακέλης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΑΠΘ, Καθηγητής Σπύρος Βούγιας.

 

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκε ένα τρίλεπτο βίντεο, που δημιουργήθηκε από φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, με τον συντονισμό της Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, Μπέτυς Κακλαμανίδου. Το βίντεο αναφέρεται στη μαγεία της Γνώσης, τη μαγεία που το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο συνεχίζει να μεταδίδει παρά την υποχρηματοδότηση και τις αντίξοες συνθήκες.

 

Επισυνάπτονται τα προγράμματα των 90+ ΑΠΘ και των παράλληλων εκδηλώσεων, του ΑΠΘ την Κυριακή και της Φοιτητικής Εβδομάδας.

 

Το βίντεο του ΑΠΘ έχει αναρτηθεί στον σύνδεσμο https://youtu.be/-kZKE-sebUo και σε Short Film: https://youtu.be/F3pEqtikrrA

Μετάβαση στο περιεχόμενο