Προκήρυξη Διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αρ. 412/2018, για την Προμήθεια υπολογιστικών υποδομών του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ)

Είδος διαγωνισμού: Διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός ανοικτής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την Προμήθεια υπολογιστικών υποδομών του Συνδέσμου Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, για τη δημιουργία υποδομών κατάθεσης ερευνητικών δεδομένων με σκοπό την ενίσχυση, υποστήριξη και αναβάθμιση της ερευνητικής δραστηριότητας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.
Τίτλος διαγωνισμού: «Διεθνής Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός για την Προμήθεια υπολογιστικών υποδομών του Συνδέσμου Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, για τη δημιουργία υποδομών κατάθεσης ερευνητικών δεδομένων με σκοπό την ενίσχυση, υποστήριξη και αναβάθμιση της ερευνητικής δραστηριότητας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση». Ειδικότερα, ο διαγωνισμός υποδιαιρείται σε δύο Τμήματα:
ΤΜΗΜΑ Α: Κεντρική αποθηκευτική συστοιχία (Storage) και Tape Library, προϋπολογισμού 330.161,29€ χωρίς ΦΠΑ (με ΦΠΑ 24%, 409.400,00€).
ΤΜΗΜΑ Β: Ενεργός δικτυακός εξοπλισμός (μεταγωγείς δικτύου-switches) της αποθηκευτικής συστοιχίας, προϋπολογισμού 25.000,00€ χωρίς ΦΠΑ (με ΦΠΑ 24%, 31.000,00€).
Χρονική διάρκεια της σύμβασης: Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τέσσερις (4) μήνες για, από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο