ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Ειδικών Βιολογικών Αντιδραστηρίων για τις ανάγκες του ΠΜΣ του Βιολογικού

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορά για την προμήθεια ειδικών  Βιολογικών Αντιδραστηρίων , με προϋπολογισμό 4,000,00 € (τεσσάρων χιλιάδων ευρώ), σε βάρος του Προϋπολογισμού ΠΜΣ του Βιολογικού Τμήματος , συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και αφορά ανάγκες της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Κριτήριο ενδιαφέροντος αποτελεί η χαμηλότερη τιμή προσφοράς για το σύνολο της προμήθειας και μέχρι εξαντλήσεως του ποσού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες για την υποβολή της προσφοράς από τη Κοσμητεία Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. (Ισόγειο κτιρίου Γραμματειών  της Σχολής Θετικών Επιστημών  του Α.Π.Θ.), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. (τηλ. 2310 998040 – Υπεύθυνος κ. Γεώργιος Αβραμίδης).

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν  την επίσημη προσφορά τους, ηλεκτρονικά στο email: gavram@auth.gr (σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας) μέχρι τις 30/09/2016, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 13:30. Την ίδια ημέρα στις 14:00, θα αξιολογηθούν οι προσφορές .

Κάθε προσφορά που κατατίθεται είναι δεσμευτική και θα πρέπει:

α) να ικανοποιεί (ή να υπερκαλύπτει, όπου προβλέπεται) το σύνολο των απαιτούμενων Προϋποθέσεων. Συγκεκριμένα η παράδοση θα πρέπει να γίνει τμηματικά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου που θα υποδείξει, εντός δέκα πέντε ημερών από την υπογραφή της σύμβασης. Σε περίπτωση που από την προσφορά δεν προκύπτει σαφώς αν κάποιο προσφερόμενο χαρακτηριστικό δεν καλύπτει τις  απαιτούμενες  Προϋποθέσεις, μπορεί να ζητηθεί από το ΑΠΘ σχετική έγγραφη διευκρίνιση, που θα είναι δεσμευτική και θα αποτελέσει μέρος της τελικής προσφοράς από τον ενδιαφερόμενο. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον θεωρηθεί ότι δεν καλύπτεται κάποιο απαιτούμενο χαρακτηριστικό, η προσφορά κηρύσσεται άκυρη στο σύνολό της.

β) να μην υπερβαίνει τον συνολικό προϋπολογισμό.

γ) να περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά των προσφερόμενων ειδών, συνολικό κόστος προσφοράς (με ΦΠΑ), καθώς και κόστος ανά είδος και ανά μονάδα μέτρησης  για το σύνολο των προσφερόμενων ειδών.

δ) να ισχύει για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός (1) μήνα από την ως άνω τελευταία ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών.

Η συμμετοχή στη διαδικασία θα οδηγήσει σε σύναψη σύμβασης απευθείας ανάθεσης, προμήθειας με τον ανάδοχο που θα προσφέρει την οικονομικότερη προσφορά για τα ζητούμενα είδη.

Σε περίπτωση υλοποίησης της προμήθειας, και αφού υπογραφεί η σχετική σύμβαση ανάθεσης, δίνεται προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της . Σημειώνεται ότι τον ανάδοχο βαρύνουν τα έξοδα μεταφοράς προς την Κοσμητεία και τις Σχολές ή Τομείς της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, οι κρατήσεις υπέρ τρίτων και οι εισφορές που ισχύουν κατά το χρόνο υποβολής της προσφοράς, ανάλογα με το αντικείμενο της σύμβασης και την πηγή χρηματοδότησης.

Με εκτίμηση

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών

Μετάβαση στο περιεχόμενο