Αναβολή Ημερίδας «Αξιοποίηση ελαιοσωμάτων από ελαιούχες φυτικές πηγές στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τροφίμων»

Εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων στη χώρα μας, η ημερίδα «Αξιοποίηση ελαιοσωμάτων από ελαιούχες φυτικές πηγές στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων τροφίμων» που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου 2015 αναβάλλεται.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ημερίδας έχει προγραμματιστεί για την 1 Σεπτεμβρίου 2015. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο