ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:00’ πμ, θα διεξαχθεί ειδική ενημερωτική εκδήλωση, κατά την οποία θα παρουσιαστούν οι αλλαγές στο Πρόγραμμα Σπουδών στην κεντρική Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Όσοι/ες δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ για να παρακολουθήσουν διά ζώσης την ενημέρωση, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά στον σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση.

Στο μεταξύ, την προηγουμένη, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024, θα αναρτηθούν οι αλλαγές στο Πρόγραμμα Σπουδών, ώστε όσοι/ες θα παρακαλουθήσετε την ενημερωτική εκδήλωση (είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά) να είστε προηγουμένως ενημερωμένοι/ες για τις αλλαγές.

Μέχρι τότε, σας καλούμε και πάλι να δώσετε στην τρέχουσα εξεταστική όλα τα μαθήματα που είχατε προγραμματίσει. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα σπουδών θα σέβονται τα κεκτημένα δικαιώματα και θα είναι ευεργετικές για όσους ήδη φοιτούν στη Σχολή και δεν θα αποφοιτήσουν με το πέρας αυτής της εξεταστικής περιόδου.

Καλή συνέχεια στην εξεταστική σας.

Ο Κοσμήτορας

Μετάβαση στο περιεχόμενο