ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΕΙΣΔΟΧΗ ΣΤΙΣ Φ.Ε.Θ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΚ. ΕΤΟΣ 2024-2025

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ φοιτητές -καθώς η διαδικασία εγγραφής στα Τμήματά τους ενδέχεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου-, για την εισαγωγή τους στις Φ.Ε.Θ., θα γίνεται προσωρινά δεκτή αντί της Βεβαίωσης Σπουδών η Αίτηση Εγγραφής (προεγγραφή) που έχουν υποβάλλει ήδη ηλεκτρονικά στην υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, (ώστε να αποδεικνύεται η πρόθεσή τους να εγγραφούν ως φοιτητές στο Α.Π.Θ.).

Όσοι/όσες έχουν ήδη προσέλθει προς εγγραφή αλλά δεν παρέλαβαν δωμάτιο λόγω της ανωτέρω εκκρεμότητας (αδυναμία προσκόμισης Βεβαίωσης Σπουδών), μπορούν να προσέλθουν άμεσα και να παραλάβουν (υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει η σχετική προεγγραφή που αναφέρεται ανωτέρω).

Οι νέοι αυτοί οικότροφοι θα προσκομίσουν την σχετική Βεβαίωση Σπουδών μεταγενέστερα, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής στα Τμήματά τους.

Επισημαίνεται ότι η ρύθμιση αυτή αφορά ΜΟΝΟΝ τους πρωτοετείς φοιτητές, δεδομένου ότι δεν έχουν την δυνατότητα να προσκομίσουν άμεσα Βεβαίωση Σπουδών προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στις Φ.Ε.Θ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο