Ιατρική Ημερίδα με θέμα: “Περιγεννητικοί Κίνδυνοι-Παράγοντες για την ανάπτυξη εγκεφαλικής παράλυσης – διάγνωση, πρόληψη, αντιμετώπιση»

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης διοργανώνει ιατρική ημερίδα με θέμα «Περιγεννητικοί Κίνδυνοι – Παράγοντες για την ανάπτυξη εγκεφαλικής παράλυσης – διάγνωση, πρόληψη, αντιμετώπιση» το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14).

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση σε θέματα περιγεννητικών κινδύνων οι οποίοι τελικά μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη εγκεφαλικής παράλυσης. Για το σκοπό αυτό έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι επιστήμονες, οι οποίοι θα αναπτύξουν την εμπειρία και τη γνώση τους με ομιλίες και θα δοθεί η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα αυτά.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει θέματα που ενδιαφέρουν μαιευτήρες, γυναικολόγους, παιδονευρολόγους, παιδιάτρους, νεογνολόγους, θεραπευτές, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής και γονείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο αυτό.

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης στα 42 χρόνια λειτουργίας της, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, μεγαλώνει, εξελίσσεται, διοργανώνει, συμμετέχει, πρωτοστατεί σε ημερίδες και συνέδρια, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους αποκατάστασης, σε ένα πρόγραμμα ολιστικής παρέμβασης, στην υπηρεσία των παιδιών που την έχουν ανάγκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο