Παράταση Προθεσμίας για Υποβολή Εργασιών για ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: “2nd EMUNI Research Souk – The Euro Mediterranean Student Research Multi-conference “

Σας πληροφορούμε ότι στο πλαίσιο της συμμετοχής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Euro Mediterranean University (EMUNI) θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2010 το “2nd EMUNI Research Souk”, που συνδιοργανώνεται με Πανεπιστήμια από 13 χώρες συμπεριλαμβανομένου του Α.Π.Θ. και θα έχει θέμα “Living together in the multi-cultural Society”.
Η διεξαγωγή του συνεδρίου θα γίνει ταυτόχρονα με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης σε όλα τα συμμετέχοντα Πανεπιστήμια.

Oι ενδιαφερόμενοι νέοι ερευνητές παρακαλούνται να κοινοποιήσουν στην Υπεύθυνη Αναπληρώτρια Καθηγήτρια  του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας κ. Ελένη Κασάπη ( τηλ. 231- 997588, 855592, φαξ 2310 997599, e-mail : eleni.kassapi@gmail.com ; kassapi@gmail.com), περίληψη στην αγγλική ή γαλλική με 150-200 λέξεις όπου θα περιγράφουν το πακέτο ανθρωπιστικής έρευνας στο οποίο έλαβαν μέρος.

Σας πληροφορούμε ότι (η καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών για το ανωτέρω συνέδριο είναι η 3η Mαϊου 2010) δόθηκε παράταση στην ημερομηνία έως τις 20 Μαίου 2010.

H μορφή της περίληψης έχει ως εξής:
Ονοματεπώνυμο νέου ερευνητή
Τμήμα
Επιστημονικά υπεύθυνος έρευνας
Περίληψη

Mετά τις 5 Μαίου 2010, οι συγγραφείς εργασιών που θα εγκριθούν θα λάβουν σχετικό μήνυμα από την επιστημονική επιτροπή του τηλεσυνεδρίου EMUNI SOUK 2010.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι επισκεπτόμενοι από τον δικτυακό τόπο: http://res.emuni.si/?id=79> http://res.emuni.si/?id=79

Μετάβαση στο περιεχόμενο