Πρώτο Εθνικό Φόρουμ Βιώσιμης Διαχείρισης Βιομηχανικών Περιοχών, με τίτλο: “Βιώσιμη Διαχείριση Βιομηχανικών Περιοχών και Βιοτεχνικών Πάρκων στην Ελλάδα: Παρούσα κατάσταση και προοπτικές”.

Το Εργαστήριο Γενικής και Ανόργανης Χημικής Τεχνολογίας του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ και το Εργαστήριο Μετάδοσης Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο Mediterranean Eco-Industrial Development (MEID – 2G-MED09-291),  που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη ενός μοντέλου βιώσιμης διαχείρισης τόσο των υφιστάμενων, όσο και των νέων Βιομηχανικών Περιοχών (ΒΙΠΕ), (για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.medmeid.eu).

Στα πλαίσια του έργου αυτού, τα δύο συνεργαζόμενα εργαστήρια του ΑΠΘ, σας προσκαλούν στο πρώτο Εθνικό φόρουμ Βιώσιμης Διαχείρισης Βιομηχανικών Περιοχών, με τίτλο: “Βιώσιμη Διαχείριση Βιομηχανικών Περιοχών και Βιοτεχνικών Πάρκων στην Ελλάδα: Παρούσα κατάσταση και προοπτικές”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στην Πολυτεχνική Σχολή, στο αμφιθέατρο Α. Τσιούμης, με ώρα έναρξης 9:30 π.μ.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του συντονιστή του προγράμματος,
Αντωνόπουλος Ιωάννης – Σοφοκλής

Μετάβαση στο περιεχόμενο