ΣΥΝΕΔΡΙΟ 3rd EMUNI Research Souk – The Euro Mediterranean Student Research Multi – Conference με Θέμα: “Καινοτομίες στην Απασχόληση – Πανεπιστημιακές Προκλήσεις”

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Euro Mediterranean University (EMUNI) θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2011 το «3rd EMUNI Research Souk», που συνδιοργανώνεται με 14 Πανεπιστήμια από 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Α.Π.Θ. και θα έχει θέμα «Innovation and Employability: The Universities Challenge».

Η έναρξη του συνεδρίου και το EMUNI Forum θα διεξαχθούν διαδυκτιακά στην αίθουσα πολυμέσων του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής σε όλα τα συμμετέχοντα Πανεπιστήμια συγχρόνως. (Χρόνος διεξαγωγής 09:00 – 18:30) Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.  Επιπροσθέτως δίδεται η πληροφορία ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της διαδικτυακής τοποθεσίας του EMUNI: http://resouk.emuni.si/ (αφορά το διεθνές συνέδριο και εκπέμπεται από ΕΜUNI).

Οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες και συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν με ή χωρίς ανακοίνωση το 3ο EMUNI Research Souk 2011, παρακαλούνται να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική εγγραφή στην ιστοσελίδα: http://resouk.emuni.si, ενημερώνοντας ταυτόχρονα ηλεκτρονικά το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, προκειμένου να τους χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα, η κατάσταση διοργανωτών τοπικού συνεδρίου και κατάλογος με τίτλους και ονόματα των αναρτημένων ανακοινώσεων. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο: http://res.emuni.si. Κομμάτι του συνεδρίου που πραγματοποιείται στο Α.Π.Θ.  θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το Α.Π.Θ., συγκεκριμένα στις 21.3.20011 από τις 2.00 μ.μ. – 6.30 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο