Ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες Εξελίξεις Στη Νανοηλεκτρονική»

Την προσεχή Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 η επιστημονική Εταιρία  “Micro&Nano” σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ. και υπό την αιγίδα του Τμήματος Φυσικής Α.Π.Θ. διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες Εξελίξεις στη Νανοηλεκτρονική», με σκοπό να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό την τρέχουσα ερευνητική και αναπτυξιακή δραστηριότητα στον χώρο αυτό στην Ελλάδα.

Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες και ερευνητές από πανεπιστημιακά ιδρύματα, ερευνητικά ινστιτούτα και εταιρίες της χώρας μας που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μελέτης, σχεδίασης, ανάπτυξης και υλοποίησης ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και εφαρμογών νανοηλεκτρονικής.

Η ημερίδα απευθύνεται σε έμπειρους ερευνητές και μέλη ΔΕΠ που δραστηριοποιούνται στη Νανοηλεκτρονική, σε νέους επιστήμονες (μεταπτυχιακούς σπουδαστές, υποψήφιους διδάκτορες, ερευνητές σε επίπεδο μεταδιδακτορικής έρευνας) καθώς και σε μηχανικούς και στελέχη της αντίστοιχης βιομηχανίας του κλάδου.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα τις ώρες 10:00 πμ – 16:00 στο Αμφιθέατρο ΙΙΙ του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ. (οδός 3ης Σεπτεμβρίου, δίπλα από τη Φοιτητική Λέσχη – Πανεπιστημιούπολη), σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Επικοινωνία:
καθ. Χ. Δημητριάδης, τηλ. 2310 998094,
email: cdimitri@auth.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο