Ημερίδα αφιερωμένη στην “Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση και Κοινωνική Συμμετοχή”.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον το Συμβούλιο Περιβάλλοντος του ΑΠΘ σε συνεργασία με την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης διοργανώνουν Ημερίδα στις 8/06/2011 αφιερωμένη στην “Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση και Κοινωνική Συμμετοχή”.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ (Αμφιθέατρο 3), Νέο Κτήριο ΕΕ ΑΠΘ.

Στις εργασίες της Ημερίδας αποφασίστηκε να συμπεριληφθεί και η ενότητα των αναρτημένων ανακοινώσεων (poster) καθώς και έκθεση φωτογραφίας.

Φιλοδοξία της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η έκδοση φυλλαδίου υπό τη μορφή Λευκώματος αφιερωμένου στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2011, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι ανακοινώσεις που θα αναφέρονται στο γνωστικό πεδίο της Ημερίδας.

Οι τρεις καλύτερες ανακοινώσεις θα βραβευτούν από επιτροπή κριτών του Συμβουλίου Περιβάλλοντος του ΑΠΘ.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται μέχρι την 5η Ιουνίου 2011 να κοινοποιήσουν την ανακοίνωσή τους σε μορφή PDF στην ηλεκτρονική διεύθυνση kassapi@itl.auth.gr, μέλους της Εκδοτικής Επιτροπής της Ημερίδας.
Για την ανάρτηση του υλικού θα δοθούν κατάλληλες οδηγίες το ερχόμενο χρονικό διάστημα.

Οι συγγραφείς εκτός από τον τίτλο της ανακοίνωσης (όχι πάνω από 10 λέξεις) και τα ονόματα – διευθύνσεις θα πρέπει να παρουσιάσουν το έργο τους σε ένα ενιαίο κείμενο το οποίο δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 200 λέξεις (Times New Roman γραμματοσειρά), και το πολύ 3 εικόνες ή γραφικές παραστάσεις ή φωτογραφίες ή συνδυασμό τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο