Ανακοίνωση του Διεθνούς Ιατρικού Ολυμπικού Συνδέσμου

Το Δ.Σ. του Διεθνούς Ιατρικού Ολυμπικού Συνδέσμου ευχαρίστως σας ανακοινώνει ότι διοργανώνει τη 2η Διεθνή Ιατρική Ολυμπιάδα στις 18-20 Οκτωβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη. Ο σκοπός της διοργάνωσης είναι να προβάλλει πρωτότυπες εργασίες από όλες τις ιατρικές ειδικότητες, αλλά και από το τεχνολογικό πεδίο που πλαισιώνει τις ιατρικές δραστηριότητες, οι οποίες θα έχουν κοινωνικό ενδιαφέρον π.χ. θα προάγουν την πρόληψη,  διάγνωση ή θεραπεία των διαφόρων παθήσεων και την εν γένει υγεία.

Ο Διεθνής Ιατρικός Ολυμπικός Σύνδεσμος ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από ιατρούς, μέλη του Α.Π.Θ., οι οποίοι αποτελούν και το Δ.Σ. αυτού. Η 2η Ιατρική Ολυμπιάδα έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Η προθεσμία υποβολής των εργασιών λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2013. Προβλέπεται να δοθούν σε ειδική τελετή τρία μεγάλα βραβεία και βραβείο για κάθε ιατρική ειδικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.medolympicus.gr ή επικοινωνήστε με μας μέσω του τηλεφωνικού αριθμού και της ηλεκτρονικής διεύθυνσής μας που υπάρχουν στο λογότυπο του Συνδέσμου στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας.

 

            Για το Δ.Σ. του Διεθνούς Ιατρικού Ολυμπικού Συνδέσμου

 

Ο Πρόεδρος                                                                                    Ο Γραμματέας

Ομότ. Καθηγητής Φ. Γραμματικός                                          Καθηγητής Β. Κόκκας

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο