34ο ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 34ο Ετήσιο Συνέδριο της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας – Θράκης, θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Απριλίου 2015 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στην Θεσσαλονίκη.

Το Συνέδριό μας εξακολουθεί να είναι η κορυφαία επιστημονική εκδήλωση των Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών. Πολλοί παγκοσμίως διακεκριμένοι ειδικοί θα μοιραστούν μαζί μας τη γνώση και την εμπειρία τους.

Φέτος, η Παναραβική Ορθοπαιδική Εταιρεία, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Taiwan και η Τουρκική Ορθοπαιδική Εταιρεία επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήλο να συμμετέχουν στη συνάντησή μας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων και καινοτομιών με τη μορφή συμποσίων, αντιπαραθέσεων, διαλέξεων όπου οι ειδικευόμενοι αλλά και οι νέοι συνάδελφοι ορθοπαιδικοί θα βρουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα.

Επιπλέον, είναι ένα συνέδριο που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν επαφές με διεθνώς αναγνωρισμένους ορθοπαιδικούς χειρουργούς και τους δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να συζητήσουν και να αξιολογήσουν τις πιο πρόσφατες ορθοπαιδικές τεχνικές και δεδομένα.

Η επίσημη Τελετή Έναρξης του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015 και ώρα 20.15, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace (αίθουσα Αριστοτέλης ΙΙ).

Την εναρκτήρια ομιλία με θέμα:  «Οι εικαστικές τέχνες συμβάλλουν στην εξελικτική πορεία και διασφαλίζουν την αιωνιότητα της ιατρικής επιστήμης.

Οδοιπορικό μέσα στους αιώνες» θα αναπτύξει ο καθηγητής Αντώνης Φιλιππόπουλος.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο συνέδριο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.globalevents.gr

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Φάρες Σάϊεχ

Αν. Καθηγητής Ορθοπαιδικής ΑΠΘ

Πρόεδρος Ο.Τ.Ε.ΜΑ.Θ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο