Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών , αποθηκευτικών μέσων και περιφερειακών για τις ανάγκες της Παιδαγωγικής Σχολής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλεί όλους όσους  ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορά για την προμήθεια  ηλεκτρονικών υπολογιστών , αποθηκευτικών μέσων και περιφερειακών με προϋπολογισμό 5.700 € (πέντε χιλιάδες επτακόσια ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και αφορά έξοδα πρώτης εγκατάστασης μελών ΔΕΠ της Παιδαγωγικής Σχολής , με κριτήριο ενδιαφέροντος τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς για το σύνολο της προμήθειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες για την υποβολή της προσφοράς από τη Κοσμητεία της Παιδαγωγικής Σχολής Α.Π.Θ. (3ος όροφος – Πύργος Παιδαγωγικής Σχολής), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. (τηλ. 2310 9950460 – Υπεύθυνη κ. Χατζηπαράσχη).

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν την επίσημη προσφορά τους, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, στη Κοσμητεία της Παιδαγωγικής Σχολής (3ος όροφος – Πύργος Παιδαγωγικής Σχολής  – 54124  Θεσσαλονίκη) μέχρι τις 11/12/2014, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 13.00.

Κάθε προσφορά που κατατίθεται είναι δεσμευτική και θα πρέπει:

α) να ικανοποιεί (ή να υπερκαλύπτει, όπου προβλέπεται) το σύνολο των απαιτούμενων χαρακτηριστικών των Προδιαγραφών. Σε περίπτωση που από την προσφορά δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποιο προσφερόμενο χαρακτηριστικό καλύπτει (ή υπερκαλύπτει) τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά των Προδιαγραφών, μπορεί να ζητηθεί από το ΑΠΘ σχετική έγγραφη διευκρίνιση, που θα είναι δεσμευτική και θα αποτελέσει μέρος της τελικής προσφοράς από τον ενδιαφερόμενο. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον θεωρηθεί ότι δεν καλύπτεται κάποιο απαιτούμενο χαρακτηριστικό, η προσφορά κηρύσσεται άκυρη στο σύνολό της.

β) να μην υπερβαίνει τον συνολικό προϋπολογισμό

γ) να περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά των προσφερόμενων ειδών (μοντέλο-τεχνικά χαρακτηριστικά που θα προσδιορίζουν μονοσήμαντα το προσφερόμενο είδος), συνολικό κόστος προσφοράς (με ΦΠΑ), καθώς και κόστος ανά είδος και ανά τεμάχιο για το σύνολο των προσφερόμενων ειδών.

δ) να ισχύει για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός (1) μήνα από την ως άνω τελευταία ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών.

Η συμμετοχή στη διαδικασία θα οδηγήσει σε σύναψη σύμβασης απευθείας ανάθεσης, προμήθειας με τον ανάδοχο που θα προσφέρει την οικονομικότερη προσφορά για τα ζητούμενα είδη.

Σε περίπτωση υλοποίησης της προμήθειας, και αφού υπογραφεί η σχετική σύμβαση ανάθεσης, δίνεται προθεσμία  δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης στον ανάδοχο για την εκτέλεση της προμήθειας.

Σημειώνεται ότι τον ανάδοχο βαρύνουν τα έξοδα μεταφοράς προς την Κοσμητεία Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ, οι κρατήσεις υπέρ τρίτων και οι εισφορές που ισχύουν κατά το χρόνο υποβολής της προσφοράς, ανάλογα με το αντικείμενο της σύμβασης και την πηγή χρηματοδότησης.

                                                                        Με εκτίμηση

                                                                                Η Κοσμητόρισσα της Παιδαγωγικής Σχολής

                                                                                Μελπομένη Τσιτουρίδου, καθηγήτρια Τ.Ε.Π.Α.Ε.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο