Ανοιχτή συζήτηση και διαδικτυακή έρευνα για τους νέους ανθρώπους με θέμα «Ποιες είναι οι προσδοκίες των νέων από την Ευρώπη;»

Σας προσκαλούμε σε μια ανοιχτή συζήτηση, που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από το British Council, τη Βρετανική Πρεσβεία στην Ελλάδα και το Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών (ΕΚΕΜ), σε μια προσπάθεια να συμβάλλουμε στην ενημέρωση αλλά και τη συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της Ευρώπης.

Στο forum θα συμμετέχουν 20 νέοι από την Ευρώπη και μία ομάδα αρμοδίων σε θέματα Ευρωπαϊκής `Ενωσης σχετικά με την Ευρώπη του μέλλοντος. Τα συμπεράσματα του forum θα προωθηθούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Σχεδίου Δ για τη Δημοκρατία, το Διάλογο και τη Διαβούλευση με τους πολίτες για την Ευρώπη, με σκοπό τη δημιουργία σχετικής έκθεσης για το Μέλλον της Ε.Ε.

Εάν σας ενδιαφέρει το θέμα, μπορείτε να συμμετάσχετε στην ανοιχτή συζήτηση αλλά και στη διαδικτυακή έρευνα που διεξάγουμε και να στείλετε το δικό σας μήνυμα στην Ευρώπη. Η διαδικτυακή έρευνα διεξάγεται στο www.britishcouncil.org/gr/greece έως τις 27 Νοεμβρίου 2006

Μετάβαση στο περιεχόμενο