Σπουδές και Αγορά Εργασίας στη Γερμανία

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Γραφείο EURES του ΟΑΕΔ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Σπουδές και Αγορά Εργασίας στη Γερμανία».

Ομιλήτρια θα είναι η Σύμβουλος του Δικτύου EURES στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, κα Σοφία Τορνικίδου. Η εκδήλωση δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες φοιτητές και αποφοίτους να ενημερωθούν για τις δυνατότητες μεταπτυχιακών σπουδών καθώς και για τις πρόσφατες εξελίξεις στην αγορά εργασίας και τις συνθήκες διαβίωσης στη Γερμανία. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στα επαγγέλματα του Μηχανικού, Iατρού (ιατρικές ειδικότητες) και του Πληροφορικού που έχουν ζήτηση στη Γερμανία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 11:00 – 13:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «ΑΛ. ΤΣΙΟΥΜΗΣ» που βρίσκεται στην Πολυτεχνική Σχολή (ισόγειο κτιρίου Τοπογράφων Μηχανικών).

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 27/11/2008, στο Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, τηλ. 2310995833 (κα Μ. Βογιατζή) ή στο e-mail: mania@cso.auth.gr.

Μετάβαση στο περιεχόμενο