Αναγόρευση σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Χημείας του κ. Γεράσιμου Ι. Καραμπάτσου καθηγητή του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Michigan, H.Π.Α.

Ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητής Ιωάννης Μυλόπουλος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας αναπληρωτής καθηγητής Αχιλλέας Δ. Παπουτσής  σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή αναγόρευσης του κ. Γεράσιμου Ι. Καραμπάτσου, καθηγητή του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Michigan, HΠΑ, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τον έπαινο προς τον τιμώμενο θα εκφωνήσει ο καθηγητής του Τμήματος Χημείας κ. Ιωάννης Κ. Γάλλος.

Μετά την αναγόρευσή του, ο τιμώμενος θα δώσει διάλεξη με θέμα: «Το έναυσμα μιας Ερευνητικής Διαδρομής στη Χημεία». Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011 και ώρα 11:00. Ο Πρύτανης Καθηγητής Ιωάννης Α. Μυλόπουλος Ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας Αναπλ. καθηγητής Αχιλλέας Δ. Παπουτσής

Μετάβαση στο περιεχόμενο