Εγκαίνια της έκθεσης του «ΚΕΘΕΑ – Ιθάκη»

Η Κοσμητεία της Σχολής ΝΟΠΕ και η Βιβλιοθήκη του Τμήματος Νομικής διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης του «ΚΕΘΕΑ – Ιθάκη» που θα φιλοξενείται στο χώρο της.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα παρουσιαστεί καλλιτεχνική εκδήλωση στο χώρο του αναγνωστηρίου από τον Πολιτιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης «Βουβό Χειροκρότημα», που έχει ιδρυθεί από φοιτητές Νομικής, καθώς και μουσική δωματίου με πρωτοβουλία του «ΚΕΘΕΑ – Ιθάκη».

Επίσης θα πραγματοποιηθεί, στο Φουαγιέ του 3ου ορόφου του κτηρίου της Νομικής , με το πέρας της εκδήλωσης και μέχρι τις 20:00, ανοιχτή αγορά (Χριστουγεννιάτικο Bazaar) με αντικείμενα που κατασκευάζουν οι ομάδες του «ΚΕΘΕΑ – Ιθάκη» για την στήριξη του κοινωνικού τους έργου.

Στο πλαίσιο αυτό θα συγκεντρωθούν επίσης χρήματα από διάφορες δημιουργίες και χρηστικά αντικείμενα που θα εκτεθούν προς πώληση για τη στήριξη της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων «ΑΡΣΙΣ» και επιπλέον θα συγκεντρωθεί, στον ίδιο χώρο, ρουχισμός που θα διανεμηθεί σε εξυπηρετούμενους (παιδιά, νέους, άπορους, άστεγους, μετανάστες) της «ΑΡΣΙΣ». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στα περίπτερα του «ΚΕΘΕΑ – Ιθάκη» και «ΑΡΣΙΣ» θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τη δράση τους.

Σας ενημερώνουμε ακόμα πως την 8η Δεκεμβρίου αρχίζει Λαχειοφόρος Αγορά  με έργο του Μιχάλη Κίτση (φοιτητή της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και μέλους του Πολιτιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης «Βουβό Χειροκρότημα»). Τα έσοδα θα διατεθούν στα προγράμματα στήριξης «ΚΕΘΕΑ – Ιθάκη» & «ΑΡΣΙΣ». Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Είσοδο της Βιβλιοθήκης του Τμήματος Νομικής.

Θα χαρούμε να σας δούμε αρωγούς στην προσπάθεια των ομάδων  κοινωνικής πολιτικής.

 

Με τιμή

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Ν.Ο.Π.Ε.                           Η  Πρόεδρος της Επιτροπής  Βιβλιοθήκης

Καθηγητής Ν. Παρασκευόπουλος                            Καθηγήτρια Ο. Χατζηνικολάου – Αγγελίδου

Μετάβαση στο περιεχόμενο