Επίσημος Εορτασμός Εορτής 3 Ιεραρχών, Εκδήλωση Τιμής στους Ομότιμους Καθηγητές του Α.Π.Θ., Κοπή Βασιλόπιτας

 Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε:

  • Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12.00 μ. στην Τελετή των Τριών Ιεραρχών, που θα γίνει στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστήμιου. Ύστερα από την εισήγηση του Πρύτανη, καθηγητή Ιωάννη Α. Μυλόπουλου, ο καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας, της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., κύριος Γεώργιος Μαρτζέλος θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας με θέμα: «Θεολογία, Φιλοσοφία και Επιστήμη κατά τους τρεις  Ιεράρχες».
  • Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 2.00 μ.μ. στην ευλογία και κοπή της Βασιλόπιτας, που θα γίνει στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου αμέσως μετά την Τελετή των Τριών Ιεραρχών και την εκδήλωση τιμής των Ομοτίμων.
  • Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013, στις 8.30 π.μ. στην καθιερωμένη αρχιερατική Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Τριών Ιεραρχών (περιοχής Βούλγαρη), προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου. Ακολουθεί στις 10.30 π.μ. το μνημόσυνο των αειμνήστων καθηγητών, ευεργετών, δωρητών, διατελεσάντων υπαλλήλων και φοιτητών του Πανεπιστημίου.

                                                                            

Μετάβαση στο περιεχόμενο