«Η Χαμένη Χαρά της Μάγισσας Θυμουέλα» – Θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους

Ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι παρουσιάζεται στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΦΑΑ Σερρών ΑΠΘ.
Πρόκειται για μια παιδική, διαδραστική, χιουμοριστική θεατρική παράσταση σε σενάριο και σκηνοθεσία της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Ειδικής Αγωγής ΑΠΘ, Παρασκευής Γιαγκάζογλου.

Η υπόθεση.
Ένα μικρό διαφορετικό κορίτσι, μη μπορώντας να διαχειριστεί το θυμό του, έχασε τη χαρά του και μεγαλώνοντας μεταμορφώθηκε σε μία πολύ θυμωμένη μάγισσα, τη Θυμουέλα. Θα ξαναβρεί η Θυμουέλα της χαμένη της χαρά; Θα διώξει μακριά το ξωτικό του θυμού που κυρίευσε την καρδιά της; Μπορεί να συμβάλει σε αυτό ο ερχομός των Χριστουγέννων, το κοινό και τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την παράσταση; Όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης που έχει στόχο, σύμφωνα με τους συντελεστές, την ευαισθητοποίηση του κοινού και των παιδιών στη διαφορετικότητα και στην ικανότητα διαχείρισης του θυμού.

Η θεατρική παράσταση έκανε την επίσημη πρεμιέρα της το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στην Αίθουσα Τελετών του  ΑΠΘ, ενώ η φοιτητική θεατρική ομάδα του ΑΠΘ θα πραγματοποιήσει σειρά από παραστάσεις εκ των οποίων κάποιες θα δοθούν δωρεάν και κάποιες με ένα πολύ μικρό αντίτιμο, ώστε τα έσοδα της παράστασης να διατεθούν, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στο Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο DOWN «Ανοιχτή Αγκαλιά» και στο Σύλλογο Ατόμων με Αυτισμό «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» του Νομού Σερρών.

Πρόγραμμα Παραστάσεων.

-12/12/2015, ώρα 11.30 & 17.30 Θέατρο Ορφέας για Σύλλογο Ηλιαχτίδα, Σέρρες

-13/12/2015, ώρα 17.30          Ονειρούπολη Δράμας

-19/12/2015, ώρα 12.00          Πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου Θεσ/νίκης

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο