ΤΟ Α.Π.Θ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΟΛΟ

Την εξωστρέφεια και τον κοινωνικό του χαρακτήρα απέδειξε για άλλη μια φορά το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στηρίζοντας την τοπική κοινωνία της Καλάνδρας Χαλκιδικής.

Το Α.Π.Θ. από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τα στεγαστικά προβλήματα που υπάρχουν στο Δημοτικό Σχολείο Καλάνδρας Χαλκιδικής ανέλαβε την ευθύνη της επέκτασης του συγκροτήματος με μία μεγάλη αίθουσα. Επιπλέον, εξόπλισε με ηλεκτρονικούς υπολογιστές το σχολείο και δώρισε έναν ηλεκτρονικό ψηφιακό προβολέα (projector).

Τα εγκαίνια της επέκτασης του δημοτικού σχολείου πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007, παρουσία του Πρύτανη του Α.Π.Θ., Καθηγητή Αναστάσιου Μάνθου, του Αντιπρύτανη του Α.Π.Θ., Καθηγητή Ανδρέα Γιαννακουδάκη, του Νομάρχη Χαλκιδικής Αστέριου Ζωγράφου, του Δημάρχου Κασσάνδρας Αριστείδη Κανέλη, του Προϊστάμενου του 2ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλέκου Οικονομίδη και του Προέδρου της πανεπιστημιακής κατασκήνωσης Καλάνδρας Παναγιώτη Γιαννακουδακη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα όπου όλοι οι τοπικοί φορείς ευχαρίστησαν το Α.Π.Θ. για τη στήριξη του στην τοπική κοινωνία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο