ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ

Εντυπωσιακή ήταν η Γιορτή Μελιού και Προϊόντων Κυψέλης που διοργάνωσε το Εργαστήριο Μελισσοκομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Μελισσοκομικό Σύλλογο Θεσσαλονίκη και το Ε’ Διαμέρισμα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα διαφορετικά είδη μελιών που παράγονται από την ελληνική φύση καθώς, επίσης, και τα προϊόντα της μέλισσας, η γύρη, ο βασιλικός πολτός, το κερί, το δηλητήριο της μέλισσας, το κρασόμελο, η μοντουβίνα και τα καλλυντικά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο