34ου Ετήσιο Συνεδρίο, υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας – Θράκης

‘Όλες οι ερευνητικές εξελίξεις στις ορθοπαιδικές τεχνικές και στην τραυματολογία θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του 34ου Ετήσιου Συνεδρίου, με διεθνή συμμετοχή, της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας – Θράκης, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 16 έως και το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace», στη Θεσσαλονίκη. Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Απριλίου και ώρα 20.15. Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικής του Α.Π.Θ.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων, ερευνών και καινοτομιών με τη μορφή συμποσίων, αντιπαραθέσεων, διαλέξεων κ.α. Περισσότεροι από 500 επιστήμονες θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο ενώ 130 ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των εργασιών του.

Την Παρασκευή 17 Απριλίου και ώρα 14.15, θα πραγματοποιηθεί Διαγωνισμός Ειδικευομένων, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (voting). Οι διαγωνιζόμενοι θα παρακολουθούν την ερώτηση στην οθόνη προβολής μαζί με τις πολλαπλές απαντήσεις και θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μόνο μία.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα απονεμηθούν Βραβεία για την καλύτερη προφορική ανακοίνωση και την καλύτερη ηλεκτρονικά αναρτημένη ανακοίνωση (e-poster). Τα Βραβεία θα απονεμηθούν το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, κατά τη διάρκεια της Τελετής Λήξης του Συνεδρίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα φιλοξενείται στο φουαγιέ του ξενοδοχείου, Έκθεση Ζωγραφικής δέκα επίλεκτων εικαστικών, ιατρών του ΓΝΘ Παπαγεωργίου, με τίτλο «Ανθρώπινα Ίχνη. Συνέχεια …».

Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η ελληνική.

Μετάβαση στο περιεχόμενο