Πρόσκληση συμμετοχής με αναρτημένες Ανακοινώσεις και Λογότυπους σε ημερίδα με θέμα:«Βιοποικιλότητα: 20 χρόνια μετά το RIO»

Οι έξι καλύτερες φοιτητικές ανακοινώσεις θα βραβευτούν από επιτροπή κριτών του Συμβουλίου Περιβάλλοντος του ΑΠΘ. Τα βραβεία θα αντιστοιχούν σε χρηματικά ποσά των 800€, 500€ και 300€ για τις τρεις πρώτες και σε τιμητικούς επαίνους για τις επόμενες.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον και συνδιοργανώνεται με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς, τα Τμήματα Βιολογίας και  Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών και την Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών διοργανώνουν Ημερίδα.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι (φοιτητές, μέλη ΔΕΠ, κλπ) παρακαλούνται να καταθέσουν σε ηλεκτρονική μορφή (μορφή PDF) τις ανακοινώσεις τους μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση environment-council@auth.gr.
Οι διαστάσεις των αναρτημένων ανακοινώσεων πρέπει να είναι 100 Χ 70 εκατοστά.

Οι συγγραφείς εκτός από τον τίτλο της ανακοίνωσης (όχι πάνω από 10 λέξεις) θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους. Το κείμενο σε κάθε ανακοίνωση δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 100 λέξεις. Ως αναρτημένες ανακοινώσεις, στην περίπτωση της παρούσης διοργάνωσης θεωρούνται και οι λογότυποι εκ των οποίων ενδέχεται ο καλύτερος να χρησιμοποιηθεί και ως λογότυπος για το Συμβούλιο Περιβάλλοντος του ΑΠΘ.

Σημειώνεται πως η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό και χωρίς καμία επιβάρυνση.
Πληροφορίες για την Ημερίδα θα αναρτούνται στον ιστότοπο http://symper.web.auth.gr/

Με τιμή
Εκ μέρους της Ο.Ε.

Χαρίτων Σ. Χιντήρογλου,  Καθ. Τμήμα Βιολογίας, ΣΘΕ
Χαρά Χαραλάμπους, Καθ. Τμήμα Μαθηματικών, ΣΘΕ
Ανδρέας Δρούζας, Λέκτορας Τμήμα Βιολογίας, ΣΘΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο