Συμμετοχή της Επιτροπής Ερευνών του Α.Π.Θ. στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (8-16 Σεπτεμβρίου 2012)

H Επιτροπή Ερευνών θα λάβει φέτος, όπως και στο παρελθόν, μέρος στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί 8 -16 Σεπτεμβρίου 2012. Κεντρική ιδέα του  φετινού περιπτέρου θα είναι η προβολή της ερευνητικής δραστηριότητας και των καινοτόμων «προϊόντων» του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, το υλικό που θα προβληθεί (προϊόν, εφαρμογή ή πρόγραμμα) θα πρέπει να έχει καινοτομικό χαρακτήρα, και, εφόσον είναι δυνατόν η παρουσίαση του να γίνεται διαδραστικά παρέχοντας τη δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ συμμετεχόντων και επισκεπτών.

Τα υπόλοιπα εκθέματα πρέπει να προβάλλονται μέσω οπτικοακουστικών μέσων, όπως βίντεο, τρισδιάστατων εικόνων ή φωτογραφιών που είναι διαθέσιμα.

Πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνει στοχευμένη προβολή των συμμετεχόντων σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ (τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας) με αφιερώματα, δημοσιεύματα και συνεντεύξεις  με στόχο την καλύτερη δυνατή διάχυση των ερευνητικών αποτελεσμάτων.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην Έκθεση παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος  και να το αποστείλετε έως τη Δευτέρα 25/06/2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: publicity@rc.auth.gr

Σε συνέχεια των παραπάνω δράσεων, θα επιθυμούσαμε και φέτος –όπως και πέρσι- να προβάλουμε τις βραβεύσεις φοιτητών και μελών ΔΕΠ στην Ελλάδα και το εξωτερικό κατά το διάστημα 2011-2012. Προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα η προβολή του υλικού, θα σας παρακαλούσαμε να αποστείλετε ηλεκτρονικά τις σχετικές πληροφορίες (ονοματεπώνυμο, τμήμα, τίτλος βραβείου, χώρα και βεβαίωση βράβευσης έως τη Δευτέρα 25/06/2012 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: publicity@rc.auth.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2310 994013 με τον κ. Δημήτρη Κατσούρα και 2310 994071 με την κ. Εύη Οικονόμου.

Συνημμένα: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Μετάβαση στο περιεχόμενο