Εκλογές για την ανάδειξη δύο (2) αιρετών εκπροσώπων (για κάθε Κατηγορία Προσωπικού) στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ.

Συνημμένα :
– Το έγγραφο αριθμ. 38771/2-7-2012 αφορά τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη  δύο (2) αιρετών εκπροσώπων του μόνιμου διοικητικού προσωπικού στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ.

–  Το έγγραφο αριθμ.  38770/2-7-2012  αφορά τη διενέργεια εκλογών για την  ανάδειξη  δύο (2) αιρετών εκπροσώπων του διοικητικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ.

– Το έγγραφο αριθμ. 39168/4-7-2012 αφορά τη διενέργεια εκλογών για την  ανάδειξη  δύο (2) αιρετών εκπροσώπων του μόνιμου διοικητικού  προσωπικού στο Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του Διαχειρίσεως  Αγροκτήματος του Πανεπιστημίου και του Ταμείου  Διοικήσεως και Διαχειρίσεως Πανεπιστημιακών Δασών.

– Το έγγραφο αριθμ. 39167/4-7-2012  αφορά τη διενέργεια εκλογών για την  ανάδειξη  δύο (2) αιρετών εκπροσώπων του διοικητικού προσωπικού  με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ, της Παν/κής  Φοιτητικής Λέσχης, του Ταμείου Διοικήσεως και Διαχειρίσεως Αγροκτήματος του Πανεπιστημίου, του Ταμείου Διοικήσεως και
Διαχειρίσεως Πανεπιστημιακών Δασών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο