Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δράσεις της Φοιτητικής Εβδομάδας 2008 του ΑΠΘ

Φοιτητική Εβδομάδα Μάιος 2008
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η Επιτροπή Φοιτητικής Εβδομάδας καλεί όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ να συμμετάσχουν στις παρακάτω δράσεις, που εντάσσονται στο πλαίσιο της «Φοιτητικής Εβδομάδας Μάιος 2008»:

1) «Οι φοιτητές συζητούν για την επιστήμη τους»
Στόχος της δράσης αυτής είναι να αναπτύξουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου μας τον προβληματισμό τους και να αναζητήσουν απαντήσεις σε θέματα σχετικά με την επιστήμη τους και την επιστημονική έρευνα γενικότερα. Οι φοιτητές καλούνται να πάρουν μέρος και να εκφράσουν τις απόψεις και τις σκέψεις τους, σε συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί, για το σκοπό αυτό, στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας και σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

2) Συναυλία με μουσικά φοιτητικά σχήματα του ΑΠΘ
Τα μουσικά φοιτητικά σχήματα (ανεξαρτήτως μουσικού ύφους) που επιθυμούν να πλαισιώσουν τη «Φοιτητική Εβδομάδα Μάιος 2008», καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη γραμματεία της Φοιτητικής Εβδομάδας.

3) Διαγωνισμός Φωτογραφίας
Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου αποφάσισε ν’ ανακηρυχθεί το έτος 2008 ως έτος «Συλλογικής προσπάθειας βελτίωσης της καθημερινότητας». Στο πνεύμα αυτό προκηρύσσεται στο πλαίσιο της «Φοιτητικής Εβδομάδας Μάιος 2008» Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα: «Με τα μάτια στραμμένα στον άλλο».

Για τους όρους του διαγωνισμού και τα έντυπα συμμετοχής απευθύνεστε στο γραφείο της Φοιτητικής Εβδομάδας καθώς επίσης και στο site: www.fititikiweek.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη γραμματεία της Φοιτητικής Εβδομάδας μέχρι την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008, στα τηλέφωνα:
2310 992227 Λάππα Αναστασία
2310 997168 Αλωπούδη Φωτεινή
ή με email στο fititikiweek@auth.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο