ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΑΠΘ

Προς τα μέλη του ειδικού εκλεκτορικού σώματος
για την εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου
του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Ν.Ο.Π.Ε Α.Π.Θ

Με την ευθύνη της Γραμματείας του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών

Πρόσκληση

Την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008, στις 08.30, στην αίθουσα Α΄ του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών (ισόγειο κτιρίου Σχολής ΝΟΠΕ), θα συνέλθει το ειδικό εκλεκτορικό σώμα για την εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα στις 09.30, στην ίδια αίθουσα.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από ώρα 10.00 ως 17.00, σε δύο εκλογικά τμήματα, ως εξής:
– Α΄ εκλογικό τμήμα: αίθουσα Α΄, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές (από ALIAJ έως ΜΑΥΡΟΣ)
– Β΄ εκλογικό τμήμα: αίθουσα Β΄, μέλη ΔΕΠ του Τμήματος καθώς και προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές (από ΜΕΝΕΞΕΣ έως ΨΥΛΛΑΚΗ).
Τα μέλη του εκλεκτορικού σώματος οφείλουν να επιδεικνύουν: αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και, εφόσον πρόκειται για φοιτητές, φοιτητική ταυτότητα ή βιβλιάριο σπουδών.
Οι καθηγητές και αναπληρωτές καθηγητές του Τμήματος, οι οποίοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι ή/και Αναπληρωτές Πρόεδροι, παρακαλούνται, για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, να καταθέσουν σχετική γραπτή δήλωση στη Γραμματεία της Κοσμητείας ως τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008 και ώρα 13.00.
Για την περίπτωση που απαιτηθεί επανάληψη της ψηφοφορίας, η τελευταία θα διεξαχθεί στις 27 Ιουνίου 2008 στον ίδιο τόπο και χρόνο.

Παρακαλείσθε να πάρετε μέρος στη σχετική διαδικασία.

Με Εκτίμηση
Η Κοσμήτορας

Καθηγήτρια Γιαννούλα Καρύμπαλη – Τσίπτσιου

Μετάβαση στο περιεχόμενο