Ενημερωτικές συναντήσεις από την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του ΑΠΘ

Στα πλαίσια εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας ατόμων με αναπηρίες η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Jagiellonian της Κρακοβίας που συντονίζει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «DISABILITY AWARENESS (DARE)-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ» διοργανώνει δύο ενημερωτικές συναντήσεις.
Στις συναντήσεις αυτές θα παρευρεθούν ο Διευθυντής της Υπηρεσίας υποστήριξης αναπήρων φοιτητών του πανεπιστημίου Jagiellonian της Κρακοβίας και λειτουργοί της υπηρεσίας για να μας κατατοπίσουν για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα όπως και για τις προσπάθειες υποστήριξης αναπήρων φοιτητών. Θα δοθεί επίσης έμφαση στη γνωριμία με τη Δυσλεξία.
Στην αντιπροσωπεία θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κύπρου που είναι εταίρος στο πρόγραμμα.

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

  • Πέμπτη 2/12/2010. «Αίθουσα Επισήμων» δίπλα στο «Λογότυπο», ισόγειο κτηρίου διοίκησης Α.Π.Θ. ενημέρωση για τα μέλη ΔΕΠ. Ώρα: 10:00-11:00.
  • Πέμπτη 2/12/2010. Αίθουσα «Αχιλλέας Πανέτσος» Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ. ενημέρωση για τους φοιτητές του Α.Π.Θ. Ώρα: 11:30-13:30.
Μετάβαση στο περιεχόμενο