“Άριστον+Τέλειον” Κυλικείο Ν.Ο.Π.Ε.

…και το όνομα αυτού «Άριστον+Τέλειον»!

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του πρώτου «αυτοδιαχειριζόμενου» κυλικείου που βρίσκεται στο κτίριο της Ν.Ο.Π.Ε και από αύριο Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 αρχίζει η λειτουργία του.

Η δημιουργία αυτού του τύπου κυλικείου αποτελεί την πρώτη από μια σειρά πρωτοβουλιών που προγραμματίζει το Πρυτανικό Συμβούλιο με στόχο τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση  των πόρων του Ιδρύματος, την ανάπτυξη ιδίων εσόδων του Α.Π.Θ. και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών / προϊόντων.

Με την εφαρμογή αυτού του μοντέλου επιδιώκεται η συγκράτηση των τιμών σε λογικά επίπεδα και η ανακατανομή του κέρδους στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (επιπρόσθετη χορήγηση τριών υποτροφιών στη Σχολή Ν.Ο.Π.Ε από τους προμηθευτές, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για φοιτητές/τριες κ.ά).

Παράλληλα, λαμβάνεται ιδιαίτερη μέριμνα για την ποιότητα των προϊόντων και την προώθηση καλών διατροφικών πρακτικών (διάθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, καθώς και βιολογικών προϊόντων).

Η πιλοτική λειτουργία του κυλικείου θα διαρκέσει τρεις μήνες και στο διάστημα αυτό θα ανακοινωθεί η ακριβής διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων για την επιλογή των απασχολούμενων φοιτητών/τριών.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Α. Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ
Ιωάννης Δ. Παντής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου, Αντιπρύτανις Έρευνας

Μετάβαση στο περιεχόμενο