Συνεργασία Α.Π.Θ. και Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ για οργανωμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών

Το Πρυτανικό Συμβούλιο στην συνεδρίασή του αριθμ. 1516/20-12-2010, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στην εκπαιδευτική διαδικασία των φοιτητών του ΑΠΘ και ότι μία συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων θα ήταν σε κάθε περίπτωση επωφελής και για τα δύο μέρη, αποφασίζει να κάνει αποδεκτή την πρόταση του Δ.Σ. του Ιδρύματος, αριθμ. 4/16-12-2010, για συνεργασία, με αντικείμενο την παροχή οργανωμένων εκπαιδευτικών επισκέψεων στους φοιτητές για το έτος 2011.

Συγκεκριμένα, οργανωμένες ομάδες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, μετά από συνεννόηση με το ΝΟΗΣΙΣ (http://www.noesis.edu.gr/index.php?action=article_drastiriotites&pageTitle=noesis-auth), θα μπορούν να επισκέπτονται το Ίδρυμα για ελεύθερη παρακολούθηση προβολών, εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων, ξεναγήσεων στο Μουσείο Τεχνολογίας ή άλλων εκπαιδευτικών διαδικασιών.

Το Πρυτανικό Συμβούλιο,

Ιωάννης Α. Μυλόπουλος, Πρύτανης ΑΠΘ
Ιωάννης Δ. Παντής, Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Δέσπω Αθ. Λιάλιου, Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
Σοφία Α. Κουίδου-Ανδρέου, Αντιπρύτανις Έρευνας

Μετάβαση στο περιεχόμενο