Το Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Tμήματος Χημείας, Α.Π.Θ., στο πλαίσιο της δραστηριότητας του Εργαστηρίου Οργανοληπτικού Ελέγχου που διαθέτει, αναζητά άτομα τα οποία μετά από κατάλληλη εκπαίδευση θα στελεχώσουν ομάδα δοκιμαστών για οργανοληπτική αξιολόγηση οίνου.
Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν το ερωτηματολόγιο στο σύνδεσμο που ακολουθεί, από 16 έως και 31 Μαΐου 2014.
Δικαίωμα υποβολής έχουν μέλη ΔΕΠ και υπάλληλοι του Πανεπιστημίου, ηλικίας από 25 έως 50 ετών.
https://docs.google.com/forms/d/1thadJq7EIpew0Q6ovgu8b3zOpfZZ8F0x5VNn5elKTrw/viewform?usp=send_form
Επισημαίνεται ότι καθώς η διαδικασία επιλογής και εκπαίδευσης είναι χρονοβόρα, προτεραιότητα στην προτίμηση θα δοθεί σε άτομα τα οποία θα δηλώσουν μακρόχρονη διαθεσιμότητα.
Πληροφορίες Επικοινωνίας
Εργ. Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων Τμήμα Χημείας, ΑΠΘ
Χατζηδημητρίου Έφη
Επικ. καθηγήτρια
Τηλ: 2310 – 997823
Ορδούδη Στέλλα
ΙΔΑΧ Τηλ: 2310 – 997847