Προκήρυξη Διεθνούς Επαναληπτικού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Αρ. 546/2022 για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την ενίσχυση υποδομών για την προαγωγή του ψηφιακού μετασχηματισμού του Α.Π.Θ. (για το τμήμα με α/α 2-ΥΠ3 του διαγωνισμού αριθμ. 498/2020)

Είδος διαγωνισμού: Διεθνής, επαναληπτικός, ηλεκτρονικός διαγωνισμός ανοικτής διαδικασίας με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.
Τίτλος διαγωνισμού: Διεθνής, επαναληπτικός διαγωνισμός «Για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την ενίσχυση υποδομών για την προαγωγή του ψηφιακού μετασχηματισμού του Α.Π.Θ.»(για το τμήμα με α/α 2-ΥΠ3 του διαγωνισμού αριθμ. 498/2020)
Περιγραφή του έργου: Αντικείμενο της παρούσας είναι η προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού ΤΠΕ (συμπεριλαμβανομένων, όπου απαιτούνται υπηρεσιών εγκατάστασης, εκπαίδευσης και εγγύησης) για την ενίσχυση της διαθεσιμότητας των ψηφιακών υπηρεσιών και της ακεραιότητας των δεδομένων ΑΠΘ
Χρονική διάρκεια της σύμβασης: Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο