Thessaloniki 2022 – International Workshop με τίτλο: “Architecture and Film: Inter-cultural Experiments with the Urban Space”, Τμήμα Αρχιτεκτόνων ΑΠΘ

Το Εργαστήριο Ιστορίας Αρχιτεκτονικής και Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Τμήματος
Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συμμετέχει σε διεθνές πρόγραμμα ανταλλαγής διδακτικής και ερευνητικής εμπειρίας σε συνεργασία με τα πανεπιστήμια Karadeniz Technical University – Trabzon και HFT- Hochschule für Technik – Stuttgart. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη διενέργεια workshops που φιλοξενούνται εναλλάξ από τα τρία πανεπιστήμια.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία δύο workshops, το πρώτο στη Στουτγάρδη (Μάρτιος 2019) και το δεύτερο στην Τραπεζούντα και το Akçaabat (Οκτώβριος 2019), με τη συμμετοχή τριάντα έξι φοιτητών και φοιτητριών, δώδεκα από κάθε πανεπιστήμιο.
Το τρίτο workshop θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, από Κυριακή 09 έως Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, φιλοξενούμενο στον πολυχώρο ΥΨΙΛΟΝ (Εδέσσης 5, 54 625, Θεσσαλονίκη). Το θέμα του workshop έχει σχέση με την διαπολιτισμικότητα της πόλης, την πολιτιστική ζωή της και τις πολιτιστικές δραστηριότητες που φιλοξενεί. Ο τίτλος του είναι: «Thessaloniki 2022 International Workshop – Architecture and Film: Cross-cultural Experiments with the Urban Space».

Αναλυτικές πληροφορίες και το πρόγραμμα στα συνημμένα αρχεία:

Μετάβαση στο περιεχόμενο