25 Χρόνια Συμφωνική Ορχήστρα ΑΠΘ (1999-2024)| Επετειακή Συναυλία 1 Ιουνίου 2024

Η Συμφωνική Ορχήστρα ΑΠΘ, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυσή της, διοργανώνει δύο επετειακές Συναυλίες, με το έργο CARMINA BURANA του Carl Orff, το Σάββατο
1η Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.
Σάββατο 1η Ιουνίου 2024, ώρα 11:00, ελεύθερη είσοδος
Σάββατο 1η Ιουνίου 2024, ώρα 21:00, είσοδος με δελτία εισόδου

Η Συμφωνική Ορχήστρα του ΑΠΘ γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της. Δημιουργήθηκε το 1999 από τον Πρύτανη του ΑΠΘ Μιχάλη Παπαδόπουλο και έδωσε την πρώτη της συναυλία τον Ιούνιο του 1999. Η Συμφωνική Ορχήστρα του ΑΠΘ είναι μοναδική περίπτωση ορχήστρας πανεπιστημίου η οποία δεν δημιουργείται ad hoc για κάποια εκδήλωση ή σειρά εκδηλώσεων, αλλά έχει θεσμική διάρκεια 25 χρόνων. Mοναδική είναι επίσης και για το λόγο ότι οι μουσικοί της είναι φοιτητές πολλών Τμημάτων του ΑΠΘ και όχι αποκλειστικά του Τμήματος Μουσικών Σπουδών.

Για τη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του ΑΠΘ θα είναι διαθέσιμη η Εφαρμογή DigiOrch για έξυπνα κινητά, η οποία μετατρέπει την αναλογική αφίσα και το αναλογικό πρόγραμμα σε ‘‘έξυπνα’’ ψηφιακά έντυπα.  Με αυτόν τον τρόπο οπτικοποιούνται και εμφανίζονται στην οθόνη της φορητής συσκευής, με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας, ποικίλες πληροφορίες που δεν εμπεριέχονται στην αφίσα ή/και στο πρόγραμμα, όπως πρόσθετα κείμενα, εικόνες και videos.

Η εφαρμογή είναι ευγενική χορηγία της KIKLO, spin-off εταιρείας του ΑΠΘ.

Οδηγίες για την εφαρμογή εδώ:

Μετάβαση στο περιεχόμενο