Συμμαχία EPICUR: Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων για παρακολούθηση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2024-25

Αγαπητές φοιτήτριες, Αγαπητοί φοιτητές,

Σας υπενθυμίζουμε ότι μένουν λίγες ημέρες (έως την 1η Ιουλίου 2024) προκειμένου να υποβάλλετε τις αιτήσεις σας για την παρακολούθηση μαθημάτων στα Αγγλικά που θα πραγματοποιηθούν κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-25 στο πλαίσιο της συμμετοχής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EPICUR. Η παρακολούθηση μαθημάτων από Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, όπως είναι το EPICUR, βοηθούν στην απόκτηση προσόντων, Ευρωπαϊκής εκπαίδευσης σε τομείς αιχμής και εμπειριών χρήσιμων για την περαιτέρω ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας εξέλιξη.

Οι αιτήσεις γίνονται με τη χρήση του ιδρυματικού σας λογαριασμού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας  EPICUR Virtual Campus Learning Platform όπου αναρτώνται τα προσφερόμενα μαθήματα.

Τα μαθήματα διαθέτουν συγκεκριμένο αριθμό πιστωτικών μονάδων (ECTS). Το αν το μάθημα που θα παρακολουθήσετε και θα ολοκληρώσετε επιτυχώς, αναγνωριστεί (με τον ίδιο ή διαφορετικό αριθμό ECTS) ή όχι και αναφερθεί στο Παράρτημα Διπλώματος, εξαρτάται από την απόφαση του Τμήματός σας.

Για τυχόν απορίες σχετικές με τη διαδικασία υποβολής αίτησης, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: epicur-secretariat@auth.gr ενώ για ερωτήσεις σχετικές με τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε κάθε μάθημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που αναφέρονται στη δημοσιευμένη Πρόσκληση. Σας περιμένουμε σε αυτό το ευρωπαϊκό ταξίδι της γνώσης.

Με εκτίμηση,

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του EPICUR

Καθηγητής Γεώργιος Τζέτζης

Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας

Μετάβαση στο περιεχόμενο