Το ΑΠΘ καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ότι η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2016 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από 5 έως 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Αναλυτικές πληροφορίες στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου καθώς και στην ανακοίνωση του Τμήματος Σπουδών.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο καλωσορίζει τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του. Ταυτόχρονα ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν την διαδικασία εγγραφών τους στην ιστοσελίδα του ΑΠΘ καθώς και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών του ΑΠΘ στις οποίες θα υπάρχει συνεχής ροή ανακοινώσεων για τις διαδικασίες, τον τρόπο και τα δικαιολογητικά εγγραφών.

Kαθ΄ όλη τη διάρκεια των εγγραφών θα λειτουργούν οι εξής τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης 2310-996000 και 2310-994000, στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν για ερωτήματα και επίλυση προβλημάτων τους αναφορικά με τις εγγραφές τους.

Οι επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις μπορούν να ενημερωθούν για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο ΑΠΘ για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 στην ανακοίνωση του Τμήματος Σπουδών του ΑΠΘ.

Χρήσιμες Πληροφορίες για το ΑΠΘ θα βρείτε επίσης στον Οδηγό Επιβίωσης 2016.

Πληροφορίες για τις Φοιτητικές Εστίες & για την αναζήτηση στέγης μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Στέγαση.

Πληροφορίες για την διαδικασία σίτισης θα βρείτε στον σύνδεσμο Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη

Περιηγηθείτε στην Πανεπιστημιούπολη και βρείτε πληροφορίες για την πρόσβασή σας με την βοήθεια του Χάρτη Παρουσίας του ΑΠΘ.

Ενημερωθείτε για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία «Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης» από την ανακοίνωση  του Τμήματος Σπουδών του ΑΠΘ.

Για τις εγγραφές της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, ενημερωθείτε από την ανακοίνωση του Τμήματος Σπουδών του ΑΠΘ.

—————————————–

Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων που ολοκλήρωσαν την προεγγραφή τους μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΥΠ.Π.Ε.Θ οφείλουν να προχωρήσουν στην καταχώριση πρόσθετων στοιχείων στο σύστημα register.auth.gr του ΑΠΘ και κατόπιν να προσέλθουν για την ολοκλήρωση του ελέγχου της ταυτοπροσωπίας στις γραμματείες των τμημάτων τους, καταθέτοντας φωτοτυπία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας καθώς και 2 φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.

Η φόρμα καταχώρησης στοιχείων στο register.auth.gr θα παραμείνει ενεργή στο διάστημα 21-30 Σεπτεμβρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο