Επαναπροκήρυξη Προμήθειας με τίτλο «Άμεσα προστατευτικά μέτρα στο κτιριακό συγκρότημα της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ. επί της οδού Παρασκευοπούλου 32»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορά για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση προστατευτικών διχτυών για τη λήψη άμεσων προστατευτικών μέτρων στο κτίριο Αμφιθεάτρου του κτιριακού συγκροτήματος της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ επί της οδού Παρασκευοπούλου 32» με προϋπολογισμό 2.453,85 € (δύο χιλιάδες τετρακόσια πενήντα τρία ευρώ και ογδόντα πέντε λεπτά) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και κριτήριο ενδιαφέροντος τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες και έντυπα για την υποβολή της προσφοράς από τη Γραμματεία της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Μηχανοργάνωσης του Α.Π.Θ. (κτίριο Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή», γραφείο 816), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. (Τηλέφωνα: Πληροφοριών 2310-991399, Τεχνικών Πληροφοριών 2310-996808 – Υπεύθυνος: Σάββας Χατζηγεωργίου) και από τη συνημμένη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τα αρχεία με τον Προϋπολογισμό Μελέτης, τον Προϋπολογισμό Προσφοράς Προμήθειας και την Τεχνική Περιγραφή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο